Despre noi

Cine suntem și cu ce ne ocupăm…

Compania MRF Homes a fost înființată de Marius Fora, inginer-economist, care, în urmă cu 20 de ani, pastrând tradiția familiei de prelucrare a lemnului, a acceptat provocarea construirii primei case mobile modulare cu pereții prefabricați din lemn într-un camping situat în Porlezza, un orășel pe malul lacului Lugano situat în nordul Italiei.

Era un concept nou chiar și pentru Italia, majoritatea caselor mobile fiind construite din clasicele panouri sandwich metalice. Modelul propus de Marius și echipa lui, era superior din toate punctele de vedere: finisajele exterioare, interioare, tâmplăria, amenajarea, în plus posibilitatea de a ascunde roțile/picioarele și de a monta o verandă exterioară, îl făcea total asemănătoar cu o casă din lemn „fixă”. A fost un succes! Atât de mare încat și-au petrecut următorii 6 ani construind și dezvoltând noi modele de căsuțe mobile doar în acel loc.

Amenajarea interioară și mobilierul sunt concepute și organizate într-un mod absolut detaliat pentru a optimiza spațiul și a face încăperile practice și funcționale. Cu toate acestea, designul și tehnologiile folosite nu sunt nicidecum inferioare locuințelor „fixe”, întrucât mobilierul, corpurile de baie, iluminatul și alte accesorii sunt complet obișnuite și nu dau impresia unui spațiu înghesuit.

 

De la prima casă și până acum, echipa a continuat îmbunătățirea acestui concept de case mobile din lemn și în urma experientei, este în măsură să garanteze calitatea produselor fabricate. În afară de propunerile din catalog, se pot realiza si modele propuse de către dumneavoastră.

Ca și activități conexe compania mai produce: bungalouri, verande, filigorii, pergole, terase, pontoane, împrejmuiri și nu în ultimul rând mobilierul necesar căsuțelor furnizate de către MRF Homes.

Casele sunt realizate din module cu pereți prefabricați tip „sandwich” cu structura din lemn și termoizolate cu spumă poliuretanică cu celulă închisă (rigidă), acesta oferind un confort termic ridicat pe întrega perioada a anului.

Datorită structurii modulare acestea pot fi amplaste și în locurile greu accesibile. Un plus este și faptul că, pot fi demontate si ampasate într-o nouă locație fără a fi deteriorate.